Sute de oameni s-au călcat în picioare la poarta lui Becali. „Vin la cerşit, nu la colindat” VIDEO

Casa milionarului Gigi Becali a fost luată cu asalt de colindători. Sute de oameni au venit în faţa vilei din Pipera, poate - poate vor fi norocoşi şi vor beneficia de generozitatea proaspătului parlamentar. Şi au primit. 25.000 de euro a dat Gigi Becali pomană de Crăciun. Deşi nemulţumit că oamenii au venit la cerşit, nu la colindat, omul de afaceri a fost darnic şi de această dată.

RomaniaTV.net
24 dec. 2012, 08:57

A fost o îmbulzeală de nedescris la poarta Palatului lui Gigi Becali. Sute de oameni s-au înghesuit să îl colinde, în speranţa că Becali va fi generos, ca de fiecare dată. Dacă în anii trecuţi omul de afaceri îi primea în curte şi le asculta colindele, de această dată Becali a părut destul de supărat de atmosfera care s-a creat la el la poartă.

Proaspăt parlamentar, Gigi Becali a spus că anul acesta nu-i va asculta, ci doar le va da bani, câte 50 de lei de persoană.

Asta e colindă? Aştia au venit la colindat? Au venit la bani, au venit cu copiii în cârcă, cu câte trei copii. Asta e, o dată pe an am pedeapsă, canon. La anul, la revedere, plec la munte, vorbesc cu toţi ăştia de la RTV, daţi în fiecare zi, de douăzeci de ori, să vadă toţi: Becali a plecat. Le dau 50 de lei de persoană„, le-a spus Gigi Becali supărat jurnaliştilor.

Au venit la cerşit, nu la colindat. Dar nu vin de bucurie, vin de nevoie”, a spus, cu năduf, Gigi Becali, care a ieşit la poartă cu o sacoşă de bani, pe care cei de la securitate i-au împărţit.

Grăbiţi să intre în posesia celor 50 de lei promişi, oamenii se calcă efectiv în picioare. Unii încearcă să mai stea o dată la rând, dar sunt alungaţi de oamenii de la societatea de pază angajată de Becali.

Printre „colindători” s-au numărat şi destui nemulţumiţi, care sperau să plece de la casa lui Gigi Becali cu o sumă mult mai mare.