Sute de persoane nu au mai apucat să voteze la Costineşti şi Vama Veche VIDEO

Mulţi dintre turiştii aflaţi la mare în staţiunile Costineşti şi Vama Veche au mers abia spre seară să voteze la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu. În faţa secţiilor de votare s-au format cozi uriaşe şi sute de persoane nu au mai apucat să voteze din cauza opririi procesului electoral.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 21:11
Sute de persoane nu au mai apucat să voteze la Costineşti şi Vama Veche VIDEO

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, sute de persoane s-au prezentat la secţia de votare din Vama Veche şi la una din Costineşti cu câteva zeci de minute înaintea încheierii procesului electoral, iar mulţi dintre ei nu au mai reuşit să intre în secţie şi să îşi exercite dreptul constituţional pentru că la ora 23.00 votarea s-a încheiat, informează Mediafax.

Oamenii au încercat să convingă autorităţile să le permită să voteze, dar acestea le-au explicat că acest lucru nu mai este posibil, procesul electoral încheindu-se la ora 23.00. Când şi-au dat seama că nu vor mai reuşi să voteze, cetăţenii respectivi au plecat din faţa secţiilor de votare.

Potrivit reglementărilor BEC, procesul de votare se încheia la ora 23.00, singurii care mai aveau dreptul de a-şi exprima votul fiind cei aflaţi în interiorul secţilor de votare.