Sute de suporteri olandezi au ocupat centrul vechi din Capitală VIDEO

Olandezii au ocupat marţi Centrul Vechi al Capitalei. Sute de suporteri îmbrăcaţi în portocaliu au venit special la Bucureşti pentru meciul de marţi seară, de pe Arena Naţională.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 13:21
Sute de suporteri olandezi au ocupat centrul vechi din Capitală VIDEO

Suporterii olanezi au pus stăpânire pe terasele şi barurile din centrul vechi al Capitalei. Olandezii sunt încrezători în şansele echipei lor în meciul din această seară, mai ales că Olanda este favorită.

România a învins o singură dată Olanda, pe 13 octombrie 2007, tot cu Victor Piţurcă la „timonă”. Dorin Goian, autorul golului victoriei de atunci, speră ca istoria să se repete, mai ales că rezultatul de la Constanţa a fost de bun augur, „tricolorii” calificându-se la Euro 2008.

De partea cealaltă, olandezii recunosc că au început să se teamă de echipa României, una pe care selecţionerul Louis van Gaal o vede mult schimbată în bine faţă de ultimele întâlniri directe. Deşi Van Gaal spune că partida de marţi seară nu este crucială pentru niciuna dintre echipe, cu siguranţă că batavii ar vrea să se impună, chiar şi la limită, pentru a lua avans care să le permită să abordeze următoarele partide cu ceva mai puţină presiune.

Meciul România – Olanda, din etapa a patra a grupei D din preliminariile CM 2014, se va disputa marţi seară, la ora 21.00, pe Naţional Arena.

Selecţionerul Victor Piţurcă nu are nicio problemă de lot înaintea partidei, inclusiv Gicu Grozav, autorul golului victoriei din Turcia fiind apt de joc. Adrian Mutu va începe meciul tot rezervă, deoarece nu este la capacitate maximă, aşa cum ar cere un meci de importanţa celui cu Olanda.