Suzana şi Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureşean, decise să nu mai cânte niciodată de Revelion. Întâmplarea teribilă care le-a marcat existenţa şi în urma căreia au luat această decizie

Suzana şi Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureşean, s-au lansat în muzica populară încă de mici. La şapte ani urcau pentru prima dată pe scenă. Azi, la 30 de ani, artistele spun că profesia încă are prioritate în faţa vieţii personale, astfel că nu au gânduri de măritiş.

15 dec. 2021, 17:31

Suzana și Daciana Vlad sunt decise să prioritizeze şi în anii următori cariera artistică, dat fiind faptul că au muncit mult, şi-au creat un nume şi nu sunt încă pregătite să renunţe la visul lor.

‘În momentul de față prioritate pentru noi este cariera muzicală. Au fost dileme, am avut foarte mare grijă, noi am muncit foarte mult și am zis că ar fi păcat să vină cineva ca să ne spulbere toate visele și mai ales că noi suntem veșnic împreună. Știu că atunci când ne vom căsători vom petrece timp împreună”, au declarat gemenele la Antena Stars.

Suzana și Daciana Vlad, îndrăgostite de acelaşi bărbat

Într-un interviu mai vechi pentru Star popular, frumoasele maramureşence povesteau că, în adolescenţă, s-au îndrăgostit de acelaşi bărbat. El a ales-o, însă, pe Daciana. Cert este că surorile nu s-au certat niciodată din pricina bărbaţilor. Azi, amândouă trăiesc poveşti de dragoste frumoase, dar nu se grăbesc cu măritişul.

Citeste si Oana Roman și-a făcut schimbare de look. Cum arată acum soția lui Marius Elisei: „Gata sunt fresh!”

Întâmplarea teribilă care le-a marcat existenţa şi în urma căreia au decis să nu mai cânte niciodată în noaptea dintre ani

La vârsta de 18 ani, gemenelor le-a fost dat să trăiască una dintre cele mai teribile drame din viaţa unui om. Şi-au pierdut tatăl, iar asta s-a întâmplat în noaptea de Revelion. tragedia le-a marcat într-atât de mult încât au decis să nu mai cânte niciodată în noaptea dintre ani şi să petreacă timpul alături de familie.

Citeste si Folclorul românesc, aproape de o nouă tragedie. S-a rostogolit de patru ori cu maşina pe câmp după ce un cauciuc a explodat