Swoboda: Monica Macovei îi minte pe votanții români și încearcă să-i manipuleze pe oameni

Hannes Swoboda, președintele Grupului S&D din Parlamentul European, condamnă declarațiile europarlamentarului PDL Monica Macovei, potrivit cărora o majoritate a social-democraților în Europa ar însemna „vremuri de teroare și întoarcerea la comunism".

RomaniaTV.net
20 mai 2014, 11:06
Swoboda: Monica Macovei îi minte pe votanții români și încearcă să-i manipuleze pe oameni

Hannes Swoboda afirmă că „Macovei însăși se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne amintește de opresiunile și manipulările din trecut”.

Regret declarațiile condamnabile și manipulatoare ale doamnei Macovei despre familia progresistă din Europa. Grupul social-democraților apără continuu drepturile și libertățile tuturor cetățenilor din Europa. În schimb, doamna Macovei îi minte pe votanții români și încearcă să-i manipuleze pe oameni.

Doamna Macovei însăși se angajează într-un fel de exploatare a fricii care ne amintește de opresiunile și manipulările din trecut. Dacă ar fi avut ce să ofere votanților, s-ar fi concentrat pe acele aspecte. Aceste este motivul pentru care social-democrații europeni și-au axat campaniile nu pe atacurile personale, ci pe nevoia de locuri de muncă și de creștere economică în Europa, pentru prosperitatea tuturor”, a afirmat Hannes Swoboda.