BOMBA ANULUI! Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a împăcat cu Elena Băsescu. Primele declaraţii

Syda, pe numele lui Bogdan Ionescu, și Elena Băsescu au avut o relaţie rece după divorţ, dar acum, de dragul copiilor pe care îi au împreună, cei doi au lăsat divergențele în trecut.

31 ian. 2019, 08:25
BOMBA ANULUI! Bogdan Ionescu, alias Syda, s-a împăcat cu Elena Băsescu. Primele declaraţii

Bogdan Ionescu a declarat că relaţia cu Elena Basescu este foarte bună.

„Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr. Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet”, a mărturisit Bogdan Ionescu pentru Click!.

Bogdan Ionescu, reacţie incredibilă după ce şi-a aruncat iubita din maşină. Este tare de tot!

Bogdan Ionescu s-a despărţit recent, cu scandal, de Sofia Meraki. Fostul ginere al lui Traian Băsescu a mers împreună cu şoferul şi a luat-o pe Sofia din club, dar pe drum lucrurile au luat o întorsătură neşteptată şi el a obligat-o pe tânără să coboare din maşină. După ce s-a dat jos, el a tras-o pe fată de mână şi a scos-o în stradă. Ea i-a scuipat maşina, după care s-a aşezat pe marginea trotuarului şi a plâns minute în şir. Când s-a mai liniştit fata a luat un taxi şi a plecat acasă.