Sydney: Captură-record de Ecstasy şi metamfetamină

Publicat: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 08:47 // Actualizat: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 08:54 // Sursa: romaniatv.net

O captură record de stupefiante ilegale expediate din oraşul german Hamburg a fost realizată în oraşul australian Sydney, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de DPA, potrivit Agerpres.

Şase australieni au fost acuzaţi pentru tentativă de import a aproape trei tone de Ecstasy şi metamfetamină evaluate la 1,5 miliarde de dolari australieni (1,3 miliarde de dolari).

Poliţia a precizat că drogurile au fost descoperite într-un container încărcat cu mobilă şi cutii nemarcate care a fost expediat de la Hamburg.

Containerul a ajuns miercuri la Sydney, dar poliţia a aşteptat ca drogurile să fie ridicate de şase bărbaţi cu vârste între 23 şi 34 de ani.

Citeşte şi Urmărire ca-n filme în Marea Britanie. Mafioţii aveau heroină de peste un sfert de milion de euro VIDEO

Comisarul poliţiei federale Andrew Colvin a declarat că este cea mai mare captură de metamfetamină din Australia şi cea de a doua de Ecstasy.

"Este o captură enormă de narcotice ilegale care au fost înlăturate din lanţul de distribuţie pe străzile noastre", a declarat el, precizând că poliţia australiană a cooperat strâns cu cea germană şi cu Interpolul în această anchetă.

Citeşte şi FETIŢĂ de 11 ani, cel mai tânăr TRAFICANT de DROGURI

Cei arestaţi "au în mod evident legături peste hotare care ne vor duce în Europa şi părţi din Asia", a mai spus Andrew Colvin, menţionând că în dosar sunt probabil implicate mai multe organizaţii criminale.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 nov 09:29
...Hamburg a fost realizată în oraşul australian Sydney, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de DPA, potrivit Agerpres. Citește mai departe… Sursa romaniatv.net ...
29 nov 09:29
...Hamburg a fost realizată în oraşul australian Sydney, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de DPA, potrivit Agerpres. Citește mai departe… Sursa romaniatv.net ...
29 nov 08:59
...în oraşul australian Sydney, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de DPA, potrivit Agerpres. Citește mai departe… Mai mult...
29 nov 08:57
...Sydney, a anunţat sâmbătă poliţia, citată de DPA, potrivit Agerpres. Citește mai departe… …read moreRelated Items
...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H