Sylvester Stallone a angajat un detectiv particular pentru a ancheta moartea fiului său

Sylvester Stallone a angajat un detectiv particular pentru a ancheta moartea fiului său. Actorul din Rambo vrea să afle de la detectivi ce s-a întâmplat în ziua morţii lui Sage Stallone.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 13:52
Sylvester Stallone a angajat un detectiv particular pentru a ancheta moartea fiului său

Starul din Rambo a apelat la serviciile celui mai renumit detectiv particular din America. Sylvester Stallone s-a întâlnit marţi la reşedinţa sa din Los Angeles cu Scott Ross, investigatorul renumit pentru ancheta făcută în cazul acuzaţiilor de molestare a copiilor intentat megastarului Michael Jackson.

Stallone nu exclude posibilitatea ca Sage să fi fost asasinat. Detectivul trebuie să afle şi dacă Sage consuma alcool şi droguri, dar mai ales dacă tânărul era supărat de ceva.

Întâlnirea cu detectivul vine după ce actorul a fost acuzat pe siteurile de socializare că este vinovat de moartea fiului său. Nepotul lui „Rambo”, Edd Filiti, a publicat un comentariu pe Facebook în care îl acuză pe Stallone că a refuzat să vorbească cu fiul său şi că la îndepărtat de noua sa familie.

Sage Stallone, în vârstă de 36 de ani, producător de filme, a fost găsit mort săptămâna trecută în locuinţa lui din Hollywood.