Sylvester Stallone, primul interviu după moartea fiului său: „Încerc să rezist”

Luna trecută, Sylvester Stallone şi-a înmormântat fiul, Sage (36 de ani), iar acum a găsit în sfârşit puterea să vorbească despre cele întâmplate.

RomaniaTV.net
14 aug. 2012, 18:06
Sylvester Stallone, primul interviu după moartea fiului său: „Încerc să rezist”

Pe 13 iulie, fiul cel mare al actorului Sylvester Stallone, Sage, care era la rândul lui actor, a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles. Toată lumea s-a întrebat cum a încasat actorul principal din seria „Rocky” această lovitură a vieţii şi s-a emoţionat la vederea imaginilor cu „Rambo” aproape prăbuşit pe sicriul băiatului său.

La scurt timp după funeralii, Stallone a plecat în vacanţă cu familia, la Marea Mediterană, iar acum, după premiera celui mai nou film al actorului, „The Expendables 2”, a acceptat să vorbească public pentru prima oară despre experienţa prin care a trecut.

Invitat la „Good Morning America”, Stallone a afirmat că „încearcă să reziste” până când va reuşi să se împace cu ideea dispariţiei fiului său în urma unei presupuse supradoze de medicamente.

Este greu, foarte, foarte greu. Dar dacă ai prieteni buni şi sprijinul familiei poţi să speri că timpul te va vindeca după o situaţie atât de oribilă. Este ceva ce face parte din viaţă„, a spus Sylvester Stallone, care a jucat alături de Sage în filmul Rocky V, în 1990.

Actorul a mărturisit că a trecut mai uşor peste momentele dificile şi datorită faptului că s-a concentrat pe promovarea filmului „The Expendables 2”: „Este important să revii şi să începi să reiei viaţa de unde ai lăsat-o, altfel poţi intra într-un fel de spirală„.

Dacă Stallone pare să reziste destul de bine şocului, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre mama lui Sage, Sasha, despre care s-a spus că încearcă să-şi înece amarul în băutură. Ea susţine că în săptămâna dinaintea morţii, Sage Stallone s-a aflat sub tratament stomatologic intensiv, după ce i-au fost extraşi cinci dinţi. Fie că încearcă să protejeze memoria băiatului ei, fie că nu vrea să accepte varianta ca Sage să fi fost un traficant de droguri, Ea este convinsă că din cauza durerilor Sage a luat prea multe calmante şi că a ajuns astfel, accidental, la supradoză.


loading...