Sylvester Stallone, sfâşiat de durere: „Lăsaţi-mi copilul să se odihnească în pace”

Sylvester Stallone este devastat după moartea fiului său, Sage, dar cu toate acestea a găsit puterea să spună câteva cuvinte presei.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 14:56

În urmă cu patru zile, fiul lui Sylvester Stallone, Sage Stallone, în vârstă de 36 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Hollywood. Cauzele morţii şi condiţiile în care a survenit decesul rămân încă un mister, legiştii, care au efectuat deja autopsia, refuzând să facă publice rezultatele până la sosirea raportului toxicologic, care ar trebui să fie gata în şase săptămâni.

În ciuda momentelor foarte grele prin care trece, Stallone a găsit forţa necesară pentru a discuta cu presa şi pentru a-i ruga pe jurnalişti să nu transforme moartea fiului său într-un circ mediatic.

„Nu există durere mai mare decât aceea a unui părinte care îşi pierde copilul. De aceea, implor lumea să respecte memoria talentatului meu fiu şi să arate compasiune pentru iubitoarea lui mamă Sasha. Vom trăi cu această durere agonizantă toată viaţa. Sage a fost primul nostru copil, centrul universului nostru, şi rog din suflet pe toată lumea să-l lase să se odihnească în pace„, a spus, sfâşiat de durere, Sylvester Stallone, pentru TMZ.com, adăugând că vrea ca toate speculaţiile şi informaţiile îndoielnice să înceteze.