Sylvia de la Vegas, job de mii de euro în Qatar

Silvia Lăuneanu, fosta membră a trupei "De la Vegas" a decis să îşi înceapă o altă viaţă departe de ţara care a consacrat-o. Văzând că în România nu mai are şanse mari de relansare în muzică şi că mai toate porţile i se închid rând pe rând, Sylvia de la Vegas a obţinut un job foarte bine plătit departe de ţara sa.

RomaniaTV.net
28 ian. 2015, 11:56

„Fata cu vioara”, cum era cunoscută pentru fanii săi, şi-a luat recent rămas bun de la toţi cei dragi ei şi s-a urcat în avion cu destinaţia New York. Destinaţia aceasta este prima din noul drum pe care l-a ales să-l aibă. Frumoasa cântăreaţă după cele trei luni în oraşul care nu doarme niciodată se va îndrepta spre Qatar.

Astfel, Qatar va fi a doua ei casă. Artista în vârstă de 39 de ani a dorit să o ia de la zero departe de casă, deoarece a obţinut un contract foarte avantajos în domeniul sportului în care este şi ea acreditată. Contractul îi va aduce lunar un venit de 5.000 de euro.

Într-o emisiune a postului PrimaTv, Silvia a declarat că: „Am înţeles că este o perioadă foarte bună pentru sportivi, în Qatar. Dar nu voi lăsa muzica. Nu mă despart de cariera mea iniţială. Voi lua vioara cu mine. Oricând pot să le combin şi să le îmbin armonios pe amândouă.

Un salariu trecut de 5.000 de euro pe lună. Şi atunci mi s-a părut interesant, mai ales că aş creşte şi în acest domeniu. Dacă voi ajunge la Doha, pentru că încă nu am văzut un contract concret şi, până nu e, nu e, mi se va pune la dispoziţie un apartament, mi se asigură prin contract salariu şi poţi câştiga în plus din personal trainer.”