T.R.Ungureanu: Îi ofer lui Paleologu reducere 100% la cursuri de maturizare politică fără implanturi

Traian Ungureanu a declarat, duminică, pentru Mediafax, că îi propune colegului său de partid Theodor Paleologu "o reducere de 100% la cursuri de maturizare politică fără implanturi".

RomaniaTV.net
02 iun. 2013, 14:55
T.R.Ungureanu: Îi ofer lui Paleologu reducere 100% la cursuri de maturizare politică fără implanturi

„Ca om de dreapta, domnul Paleologu înţelege desigur valoarea concurenţei. După oferta generoasă prin care domnul Paleologu propune conducerii PDL o reducere de 30% la cursuri de formare intelectuală, vin cu o superofertă: îi ofer domnului Paleologu o reducere de 100% la cursuri de maturizare politică fără implanturi”, a precizat Traian Ungureanu.

Eurodeputatul democrat-liberala arătat că „beneficiarul”, adică Theodor Paleologu, are doar obligaţia „de a prezenta cuponul la intrare şi de a se abţine 10 minute de la bancuri puerile”.

De asemenea Ungurenu mai spune despre Paleologu că „dacă tăcea, filozof rămânea”. „Prima prelegere pleacă de la întrebarea filozofică: dacă tăceam ce şi în ce rămâneam?”, a menţionat Traian Ungureanu.

Deputatul PDL Theodor Paleologu afirmă că, în mod normal, liderii PDL vor respinge, luni, o propunere de excludere a sa formulată de Alin Popoviciu, precizând că, în semn de bunăvoinţă, oferă echipei Blaga 30% discount la cursurile sale de diplomaţie, retorică, bune maniere şi dezvoltare personală.

„Înţeleg că domnul Alin Popoviciu, care aduce prejudicii partidului prin fiecare apariţie în mass media, va propune în şedinţa BPN de luni excluderea mea din PDL. În mod normal BPN, compus şi din oameni cu scaun la cap, va respinge o asemenea aberaţie. Eu sînt un om paşnic, docil, cooperant. Nu caut cu tot dinadinsul să fiu dat afară din partid. Propun, aşadar, ca dovadă de bunăvoinţă, un discount de 30% pentru membrii echipei Blaga la oricare dintre cursurile mele. Avem cursuri de retorică, de diplomaţie, de protocol şi bune maniere, de etică politică, de psihologie şi dezvoltare personală. Utilitatea lor mi se pare evidentă pentru orice persoană publică”, afirmă Paleologu într-un comunicat remis Mediafax.

Vicepreşedintele PDL Alin Popoviciu declara, marţi, că va propune în şedinţa din 3 iunie a BPN excluderea lui Cristian Preda, Teodor Baconschi, Theodor Paleologu şi Daniel Funeriu, pe motiv că nu vede de ce trebuie ţinuţi în partid oameni care atacă în fiecare zi PDL.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, spunea, joi, că există „colegi din partid” care atacă PDL folosind „aceeaşi retorică la fel ca USL”, adăugând că aceste cazuri vor fi discutate în structurile formaţiunii, însă nu a dorit să spună numele celor care vor fi în discuţie sau posibilele sancţiuni.