Un bărbat din Iași s-a înarmat cu o lopată și a mers la cimitir să își dezgroape tatăl mort de doi ani! A visat că a fost îngropat de viu

Scene șocante desprinse parcă din filmele de groază au fost surprinse într-un cimitir din județul Iași. Un tânăr s-a înarmat cu o lopată și a mers să își dezgrope tatăl, după ce a visat că părintele său a fost îngropat de viu.

05 mart. 2024, 11:12
Un bărbat din Iași s-a înarmat cu o lopată și a mers la cimitir să își dezgroape tatăl mort de doi ani! A visat că a fost îngropat de viu

Un bărbat din Iași s-a înarmat cu o lopată și a mers la cimitir să își dezgroape tatăl mort de doi ani! Planul său a fost stricat de preotul din sat care a anunțat imediat poliția.

Citește și Tragica poveste a lui Paul, bărbatul care a trăit peste 70 de ani într-un plămân de fier. O boală i-a marcat întregul destin. ”M-a lăsat mort și schilodit pe viață”

Un bărbat din Iași s-a înarmat cu o lopată și a mers la cimitir să își dezgroape tatăl mort de doi ani!

Fără să stea prea mult pe gânduri, oamenii legii ajunși la fața locului l-au luat pe bărbat și l-au dus la audieri.

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că a recurs la acest gest, după ce a visat că tatăl său a fost îngropat de către mama sa, în urmă cu doi ani de viu.

„De când a murit tatăl lui, el a spus că a fost îngropat de viu. Mi-a mai spus de câteva ori că eu sunt de vină, că l-am îngropat de viu și că el o să-l dezgroape, dar nu am crezut că e în stare de așa ceva. Pe mine m-a anunțat preotul. A săpat groapa de a ajuns la sicriu aproape. A fost văzut de cineva și persoana respectivă a dat vestea. Preotul a sunat la poliție și a fost luat. După am astupat acolo, nu știu… Eu am rămas șocată când am auzit ce a făcut (…) În ultima perioadă, m-a bătut de mai multe ori. Acum, când s-a dus să-l dezgroape pe taică-su, mi-a spus că mă omoară dacă găsește ceva în neregulă. Sper să-l țină acolo, la spital sau nu știu că, dacă îl lasă acasă, mă omoară. Nu știu dacă este nebun, dar, dacă bea, nu ai cu cine te înțelege”, a declarat mama bărbatului.

Nu este pentru prima dată când tânărul șochează. În trecut, el a fost condamnat împreună cu fratele său, după ce a omorât un bărbat.

Citește și El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania! ”Mi se rupe inima după tine”