Taberele şcolare stau să cadă. Una singură a mai rămas din cele opt câte erau în Braşov

Publicat: Joi, 08 Decembrie 2011 23:41 // Actualizat: Joi, 08 Decembrie 2011 23:42 // Sursa: RTV

Taberele şcolare au rămas doar ca amintire. Din cele opt, câte erau odată în judeţul Braşov, mai funcţionează una singură, cea de la Predeal. Celelalte sunt demult lăsate să se prăbuşească.

Foto: RTV

Pe vremuri, în taberele şcolare era forfotă mare. Copiii cântau, dansau, se jucau. Acum, stau să cadă, taberele şcolare mai există doar în amintirea foştilor elevi.

Multe au fost revendicate, altele au fost lăsate în paragină din lipsă de bani.

"O parte dintre ele au fost notificate şi legea nu ne permite să facem investiţii în cele care au fost notificate, iar pentru cealaltă parte nu au fost bani de investiţii", a spus Alexandru Savu, director Direcţia de Sport şi Tineret Braşov.

Pe vremuri, la Timişul de Sus, ZIZIN, Brădet sau Tamina existau centre de agrement unde copiii de altădată petreceau vacanţe de vis. Toate au fost închise de ani buni.

Singura tabără şcolară din judeţul Braşov este la Predeal. Tabăra din Predeal are 75 de locuri, iar tariful este de 60 de lei pe zi, pentru cazare şi masă.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Braşov copii investiţii 2012 paragină taberele şcolare
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 dec 03:54
...odată în judeţul Braşov, mai funcţionează una singură, cea de la Predeal. Celelalte sunt demult lăsate să se prăbuşească. Citește mai departe… Posted...
1
EUR
4.7785
RON
08 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H