Tablou cu Cristi Borcea în postură de nobil. Cât costă lucrarea şi cum poate fi achiziţionată

Un tablou cu Cristi Borcea în postură de nobil a fost scos la vânzare pe OLX. Pictura în ulei îl înfăţişează pe fostul acţionar de la Dinamo în postură de nobil. Preţul solicitat este, însă, unul destul de mare.

05 dec. 2020, 15:34

Tablou cu Cristi Borcea. Chiar dacă s-a retras din fotbal, Cristi Borcea rămâne un personaj reprezentativ, cel puţin pentru lumea mondenă dacă nu pentru cea a fotbalului. Fostul acţionar de la Dinamo este la  treia căsnicie şi este tatăl a nu mai puţin de nouă copii.

Pe site-ul olx.ro este afisat un anunt de o perioada buna de timp: „Tablou Portret Cristi Borcea Pictura 80 x 120 cm”, scrie Prosport.ro. Autorul lucrării este pictorul Ştefan Dobre, care tot încearcă să vândă acest tablou de ceva vreme. Nu pare, însă, să aibă prea mulţi sorţi de izbândă, ţinând cont de faptul că anunţul vânzării este de multă vreme pe site-ul sus-menţionat.

Tablou cu Cristi Borcea în postură de nobil şi un câine ciobănesc la picioare

Pictura îl înfăţişează pe Borcea în rolul unui nobil, iar la picioarele sale are un ciobănesc german – ce vrea să sugereze leagătura cu Dinamo. Pe fundal tronează un castel!

Portret Cristi Borcea, realizat în ulei pe carton pânzat şi aşezat pe sasiu lemn, dimensiuni 80 x 120 cm, înrămat cu ramă lemn masiv de 12 cm lăţime (preţul ramei aprox. 2.500 lei/490 €). Lucrarea este semnată: Ştefan Dobre, 2008.

Tabloul este de vânzare, preţul este negociabil şi putem avea o discuţie cu seriozitate, cu cel ce este hotărât să cumpere lucrarea.

Nota: Nu asigur transportul! Ridicarea se va face personal de la o anumită adresă. Mulțumesc pentru vizionare” e anunțul proprietarului.

Prețul tabloului cu Cristi Borcea e: „8.000 de euro! Negociabil”, anunţă pictorul pe olx.

Cum a rămas însărcinată Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Borcea, a dezvăluit că, pentru a-i dărui trei copii bărbatului pe care-l iubeşte, a apelat la fertilizarea in vitro.

Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame”, a mărturisit Valentina Pelinel.

Citeste si Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea: „Prima dragoste nu se uită niciodată! A fost copilăresc! Îmi transpirau palmele”

După ce a ieşit din închisoare, Cristi Borcea a decis să renunţe la afaceri şi să-şi dedice întreaga viaţă numeroasei sale familii. Fsotul finanţator de la Dinamo are trei copii cu prima soție, Mihaela (Patrick – 23 de ani – și gemenii Antonia Melissa și Angelo – 17 ani). A doua soție, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii: George Alexandru (9 ani) și Gloria (7 ani). Cristi mai are un copil cu avocata Simona Voiculescu, o fetiță pe nume Carolyn (14 ani).

Omul de afaceri i-a mai conceput alături de Valentina pe gemenele Indira și Rania (1 an și 8 luni) și pe Milan (4 ani).