Tablouri, bijuterii şi cărţi, scoase la licitaţie la Gala Umanitară Zâna Măseluţă

Tablouri, bijuterii, cărți şi vouchere la saloane de înfrumusețare și relaxare vor fi scoase la licitație pe 11 decembrie, începând cu ora 18.30, la Gala Umanitară Zâna Măseluță. Evenimentul are ca scop strângerea de fonduri pentru a asigura asistenţă stomatologică copiilor instituţionalizaţi şi a celor ce provin din familii defavorizate social şi economic.

RomaniaTV.net
05 dec. 2012, 18:02
Tablouri, bijuterii şi cărţi, scoase la licitaţie la Gala Umanitară Zâna Măseluţă

Asociația Zâna Măseluță, ONG care oferă asistență stomatologică gratuită copiilor instituționalizați, dar și celor care provin din familii sărace, organizează pe 11 decembrie, începând cu ora 18.30, Gala Umanitară Zâna Măseluță. Evenimentul va avea loc în AFI Palace Cotroceni.

În cadrul evenimentului vor cânta artiști precum PhenomenOn, Shaka Muv și Mike Angello. Ana Otvoș și Georgiana Paic, două sportive cu rezultate naționale și internaționale impresionante, vor face o demonstrație de lupte libere.

Tablouri, bijuterii, cărți, vouchere la saloane de înfrumusețare și relaxare vor fi scoase la licitație. Nu o să lipsească nici tombola la care vor putea să participe toți cei prezenţi la gală.

Intrarea la gală costă 25 de lei, bani cu ajutorul cărora vor putea fi tratați micuții din orfelinate și din familiile sărace cu grave probleme stomatologice.