Taco Bell face angajări. Caută oameni „cool, neconformişti şi cu chef de viaţă”

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă la restaurantul Taco Bell din Capitală, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
10 nov. 2017, 06:42
Taco Bell face angajări. Caută oameni „cool, neconformişti şi cu chef de viaţă”

Restaurantul Taco Bell din Bucureşti angajează 30 de casieri şi bucătari.
Angajatorii caută pentru aceste posturi oameni „cool, neconformişti şi cu chef de viaţă”. Candidaţii potriviţi pentru posturile vacante la Taco Bell trebuie să fie şi deschişi, prietenoşi, cu simţul umorului, şi cu spirit de echipă.
Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi pe aceste posturi tichete de masă, măriri salariale o dată pe an, prime de Crăciun şi Paşti.

Detalii despre posturile vacante la Taco Bell găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Primul restaurant Taco Bell din România a fost deschis în această toamnă, în Capitală. Brandul sud-californian Taco Bell este unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante de tip fast – food din lume, care oferă mâncare mexicană. 

Compania care deţine restaurantele Paco Bell şi francizele sale operează peste 7.000 de restaurante la nivel mondial, care generează vânzări anuale de peste 9 miliarde de dolari. Dintre acestea, peste 360 de restaurante Taco Bell sunt prezente în 25 de ţări din afara Statelor Unite ale Americii.