Tâlhar-criminal, prins la 10 ani distanţă de la comiterea unei infracţiuni oribile. Vezi ce făcuse

Un tâlhar a fost prins la 10 ani distanţă de la înfăptuirea unei infracţiuni oribile. Acum 10 ani a intrat într-un apartament din Timişoara, în care locuiau doi bătrâni, i-a bătut cu sălbăticie, apoi le-a luat toţi banii din casă şi a fugit. Câteva zile mai târziu, femeia se stingea în spital din cauza rănilor.

09 apr. 2014, 09:58
Tâlhar-criminal, prins la 10 ani distanţă de la comiterea unei infracţiuni oribile. Vezi ce făcuse

Barbatul, care are acum 33 de ani, a sunat la usa celor doi batrani, care i-au deschis fara sa le treaca prin gand ce avea sa urmeze, scrie opiniatimisoarei.ro. Tanarul a intrat cu forta peste ei si a inceput sa-i loveasca cu cruzime pana au lesinat. Atacatorul a scotocit apoi prin apartament dupa lucruri de valoare si a plecat in cele din urma cu 1200 de lei si 400 de euro. Batranii au ajuns la spital, iar femeia, in  varsta de 84 de ani, n-a mai rezistat. Si-a dat ultima suflare 3 zile mai tarziu.

Citeşte şi A vrut să-i JEFUIASCĂ, dar s-a RĂNIT GRAV. Ce au făcut victimele depăşeşte orice IMAGINAŢIE VIDEO

Politistii au pornit atunci in cautarea talharului. Dupa un timp au reusit sa-l identifice si l-au dat in urmarire internationala. Iata ca, dupa 10 ani, a fost descoperit pe teritoriul Germaniei si extradat in Romania.

Citeşte şi Un român, dat în urmărire internaţională, a fost prins la Timişoara

Barbatul a fost prezentat Tribunalului Timis pentru confirmarea mandatului de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile. Acum este dupa gratii, in arestul IPJ Timis, iar politistii il ancheteaza.