Tâlhari surprinşi de camerele de supraveghere, căutaţi de poliţişti

Bărbaţii care au dat spargeri la o casă de pariuri din Constanţa și cei care au furat de la o benzinărie din Dâmboviţa sunt căutaţi de poliţie. Toţi au fost surprinşi de camerele de supraveghere.

13 nov. 2015, 07:39
Tâlhari surprinşi de camerele de supraveghere, căutaţi de poliţişti

Jaful de la Casa de pariuri din Constanţa a avut loc miercuri în jurul orei 16.30, iar angajata care a fost atacată a povestit că acesta a stat înăuntru timp de 90 de minute, pretinzând că îl aşteaptă pe manager, pentru a vorbi despre o afacere. De fapt, el a studiat probabil terenul, aşteptând un moment prielnic pentru a acţiona.

Citeşte şi: Un bărbat din Constanţa s-a SINUCIS după ce a pierdut la jocuri de noroc. Doi copii au rămas ORFANI

La un moment dat, acesta a rugat-o pe angajata sălii de jocuri „Fortuna Gambling” să îi arate spațiul de care pretindea că este interesat, iar aceasta a fost de acord. În clipele următoare, autorul i-a pulverizat fetei în ochi spray lacrimogen. A pus mâna pe cheile pe care victima le avea în buzunarul de la spate, a descuiat sertarul și a furat, potrivit anchetatorilor, suma de 12.000 de lei. Tâlharul s-a făcut apoi nevăzut, iar până la această oră încă nu a fost prins.

În judeţul Dâmboviţa, un bărbat mascat a intrat într-o benzinărie şi le-a ameninţat pe cele două casiere. În timp ce acestea s-au refugiat într-un birou, hoţul a furat banii şi a fugit.

Citeşte şi: Jaf înscenat de frica soţiei. A pierdut banii pentru vacanţa familiei la păcănele

Poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi după ce hoţii au fost filmaţi de camerele de supraveghere.