Tâlharul care a distrus cinci maşini în timp ce era urmărit de Poliţie a fost prins sâmbătă seara

Infractorul care a distrus vineri cinci mașini în Capitală, după o goană nebună cu poliția pe urme, a fost prins sâmbătă seara, de poliţiştii Secţiei 2.

14 iul. 2018, 19:54
Tâlharul care a distrus cinci maşini în timp ce era urmărit de Poliţie a fost prins sâmbătă seara

Bărbatul de 39 de ani a fost prins sâmbătă seara, în jurul orei 21.45. Poliţia a făcut filtre şi a încercuit zona în care se bănuia că acesta s-ar ascunde, astfel că, încolţit fiind, a ales să discute cu poliţiştii şi s-a predat. Ulterior el a fost dus la audieri la Secţia 2 de Poliţie.

Bărbatul are la activ trei condamnări pentru tălhărie şi furt calificat. A fost condamnat prima dată în 1998, la un an de detenţie pentru furt şi a fost eliberat pe 10 martie 1999. A primit 3 ani tot pentru furt calificat în 2001 şi a fost eliberat pe 14 iulie 2003. În 2011, a primit din nou 8 ani pentru tâlhărie şi furt calificat şi a fost eliberat pe 19 octombrie 2017, în baza legii recursului compensatoriu.

Două persoane au fost rănite uşor vineri, în urma unui accident produs în Bucureşti de şoferul unui autoturism care era urmărit de Poliţie. Potrivit Poliţiei Capitalei, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit cinci autoturisme, pe strada Alexandru Şerbănescu.

În jurul orei11,45, un echipaj al Secţiei 2 Poliţie a pornit în urmărirea unui autoturism al cărui conducător nu a oprit la semnalele poliţistului. În zona staţiei RATB Pipera, pe strada Alexandru Şerbănescu, şoferul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra autovehiculului, lovind încă 5 autoturisme. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, iar pasagerul a fost reţinut de echipajele Secţiei 2 Poliţie. În urma evenimentului au rezultat două victime rănite uşor la prima vedere şi pagube materiale„, a precizat, vineri, Poliţia Capitalei.

Acum, bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Detalii neştiute despre accidentul din nordul Capitalei. Ce s-a aflat despre şoferul care a lovit cinci maşini şi a fugit FOTO