Tâlharul care i-a furat portofelul reporterului Iulia Blondea la protestul de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României, reţinut

Tâlharul care i-a furat portofelul colegei noastre Iulia Blondea la protestul de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

07 dec. 2021, 13:16
Tâlharul care i-a furat portofelul reporterului Iulia Blondea la protestul de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României, reţinut

Tâlharul care i-a furat portofelul reporterului Iulia Blondea la protestul de la Alba Iulia de Ziua Naţională a României a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani din Bacău.

Tâlharul a fost prins pe raza municipiului Alba Iulia, dus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Tâlharul nu şi-a recunoscut faptele, deşi el a fost surprins de camerele de supraveghere din zona în care a fost organizat protestul, pe 1 Decembrie, când umbla în rucsacul reporterului România TV Iulia Blondea.

Vă reamintim că reporterul Iulia Blondea a fost prădată de hoţi în timp ce transmistea live de la Alba Iulia de la protestul organizat de 1 decembrie de Ziua Naţională a României. Iulia Blondea a rămas fără portofelul cu acte şi fără o sumă importantă de bani, pe care cineva i le-a sustras din rucsac.

„În timp ce mă aflam la marşul organizat în centrul oraşului Alba Iulia, cineva mi-a deschis rucsacul, a deschis fermoarul, mi-a furat portofelul în care aveam documente, carduri bancare, permis de conducere, cartea de identitate, extrem de multe documente, precum şi o sumă de bani.

Am sesizat Poliţia. A fost dată o declaraţie. Am depus o plângere şi s-a constituit un dosar penal de către poliţiştii din Alba Iulia pentru furt”, a povestit atunci Iulia Blondea.

Nu este prima oară când reporterul România TV Iulia Blondea are parte de incidente în timpul transmisiunilor în direct. În 2019, ea a fost agresată la Caracal de tatăl interlopului Arete.

„Au fost nişte scene şocante, imediat, după ce mama lui Arete a venit aici, a vorbit la România TV pentru că a solicitat acest lucru, după ce numele fiului său a fost implicat în acest scandal. A plecat, iar la câteva minute după a sosit o dubiţă care a oprit lângă noi. A coborât din ea tatăl lui Arete. A ţipat, a început să îi înjure pe cei din familia Luizei şi imediat a început să ne atace pe noi”, a declarat jurnalista, la România TV.

„Lasă telefonul jos că ți-l sparg! Luaţi bani, faceţi rating pe spinarea amărâţilor ăstora care le-a murit fata. Lasa telefonul jos că ţi-l sparg”, a ţipat tatăl lui Arete, în faţa camerelor.


loading...
Partenerii noștri