Tălmăcean a tâlhărit un jurnalist interesat de angajaţii care muncesc „la negru” în restaurantul său

Scos din minţi de faptul că presa este interesată de angajaţii care muncesc "la negru" într-unul din restaurantele sale, politicianul a smuls reportofonul de la gâtul reporterului şi a fugit. Totul a pornit de la bucătarul mexican care găteşte aici.

RomaniaTV.net
08 nov. 2011, 16:44
Tălmăcean a tâlhărit un jurnalist interesat de angajaţii care muncesc „la negru” în restaurantul său

Cu numai o zi în urmă, angajaţii restaurantului democrat-liberalului Edmon Tălmăcean, deschis de curând în Centrul Istoric al Bucureştiului, îl lăudau pe bucătarul mexican. Bucătarul mexican are, însă, o mare problemă. El nu poate munci cu forme legale atâta vreme cât locuieşte ilegal în România.

Reporterii l-au sunat şi s-au prezentat ca fiind de la Oficiului pentru Imigări, invitându-l pe bucătar la sediu cu paşaportul. Convins că vorbeşte cu o funcţionară de la Imigrări, el s-a arătat dornic să-şi rezolve problemele, doar că după ce a închis telefonul a uitat ce a vorbit.

Pentru că mexicanul s-a lăsat aşteptat, reporterii l-au căutat la restaurant. În locul bucătarului, jurnaliştii au fost întmpinaţi de  PDL-istul Edmond Tălmăcean. Bâlbâielile lui nu au avut darul de a lămuri de ce a smuls reportofonul de la gâtul jurnalistului care îl întreba despre angajaţii fără forme legale.

Edmond Tălmăcean s-a făcut remarcat în trecut prin încercările de a-l imita pe Michel Jackson.