Tamagotchi, jucăria anilor ’90, se reinventează. Din iulie, în varianta Tamagotchi On Wonder Garden

Tamagotchi, jucăria anilor '90, revine într-o nouă versiune. Din 26 iulie 2020, aceasta va fi disponibilă în America de Nord, informează CNN.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 11:49
Tamagotchi, jucăria anilor ’90, se reinventează. Din iulie, în varianta Tamagotchi On Wonder Garden

Precomenzile pot fi făcute online începând de joi, 11 iunie, la Target, Amazon, Walmart și GameStop. Seria On actualizează jucăria anilor ’90 cu o tehnologie mai modernă: grafica este mult mai bună și poate fi folosit de pe un dispozitiv care se poate conecta la o aplicație mobilă.

Spre deosebire de Tamagotchi-ul original, cel nou poate ieși în afara casei sale, poate călători în diferite ţări şi poate sărbători împreună cu tine ziua ta de naştere cu baloane colorate. De asemenea, se poate căsători și poate avea copii, care, ulterior, vor deveni adulți și vor continua arborele genealogic.

În plus, nivelul de dificultate nu este atât de ridicat ca în cazul Tamagotchi-ului original. În această versiune a jocului, îţi poţi lăsa animalul de companie la un hotel.

Citeşte şi Vulnerabilitate WhatsApp. Funcţia care îţi face numărul de telefon vizibil pe Google

Totuși, jucăria Wonder Garden păstrează şi elemente ale versiunii originale. Pentru a-ţi crește animalul de companie, trebuie să-i menții nivelurile de foame, de fericire și de divertisment peste pragurile periculoase. Când are nevoie de ceva, animăluţul bipăie, chiar și atunci când jocul este oprit, ceea ce poate fi frustrant.

La fel ca în anii ’90, nu ai nevoie de conexiune Wi-Fi pentru a juca Tamagotchi, deoarece conectarea la aplicația mobilă este facultativă. Jocul are trei butoane prin apăsarea cărora poţi interacţiona cu animăluţul şi acesta se poate deplasa.

Marca a fost lansată pentru prima dată, în 1996, în Japonia și a ajuns în America anul următor. Tamagotchi-ul original a fost relansat în America de Nord în 2018, urmat de o versiune mai modernizată în 2019.