Tamara Buciuceanu Botez rămâne internată la Spitalul Elias. Ce spun medicii despre stare ei de sănătate

Sunt clipe grele pentru marea actriţă Tamara Buciuceanu Botez. Îndrăgita artistă a ajuns de urgenţă la spitalul Elias din Capitală. Medicii au anunţat că actrița în vârstă de 90 de ani este conștientă, dar va rămâne internată la Terapie intensivă. Marea artistă are mai multe probleme de sănătate.

RomaniaTV.net
04 oct. 2019, 05:59

Tamara Buciuceanu Botez este internată la spitalul Elias. Artista are probleme cardiace mai vechi, iar acestea au adus-o din nou la spital. 

Când a ajuns la spital, Tamara Buciuceanu Botez prezenta o respirație dificilă, spun medicii. Actrița se află acum la Terapie intensiva, medicii ii fac mai multe investigatii, este conștientă și cu evoluție lent favorabilă. Ea va rămîne internată în spital și in următoarele zile sub supravegherea medicilor, din cauza faptului că are o vârstă înaintată și nu poate fi externată imediat. Apropiatii artistei spun că starea acesteia se înrăutăţise în ultima perioadă, slăbise, abia se mai putea deplasa si acuza dureri in piept.

Tamara Buciuceanu Botez este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur. „Doamna comediei românești” a jucat în peste 25 de filme, personajul său emblematic fiind profesoara Isoscel din seria Liceenii.