Tamaş, desfiinţat: Şi-a băut şi ultima fărâmă de creier. Mai are două fire în cap: pentru ochi şi pentru urechi

Mirel Rădoi, fostul antrenor al Stelei, a fost în studioul Dolce Sport, unde a răspuns atacului virulent venit din partea lui Gabi Tamaș.

12 mai 2016, 19:55
Tamaş, desfiinţat: Şi-a băut şi ultima fărâmă de creier. Mai are două fire în cap: pentru ochi şi pentru urechi

Gabi Tamaş a avut o serie de declarații dure la adresa fostului său antrenor și coechipier de la națională, Mirel Rădoi. „Probabil i-am luat banii la poker la națională. Nu știe să numere în câte țări am jucat eu. Ce-a făcut el este vrăjeală. A păcălit fotbalul”, au fost doar câteva dintre declarațiile lui Tamaș.

Citeşte şi Gabi Tamaş îl face praf pe Rădoi: A jucat doar la Steaua, în rest doar a păcălit fotbalul

Replica lui Rădoi nu a întârziat să apară. „Sper ca declarația lui să fie alimentată de cineva. Sper să îl fi pus cineva. Dacă a zis asta înseamnă că nu mai are creier. El are două fire în cap: unul pentru ochi și unul pentru urechi. Să fie sănătos, poate o fi vreun Dobrin II și nu știam noi. A trecut ca trenul prin gară peste tot pe unde a fost, mai mult a boxat. El a stat câte 6 luni pe la fiecare echipă și evolua câte 3 minute, ca la box. Să ne spună el dacă are probleme cu băutura, ca văd că bea mai des ca apa.

Nu aveam cum să stau cu Gabi Tamaș să beau până la 7 dimineață. Nu știu cine se poate bate cu el. Ce numesc eu un pahar de vin, el numește șpriț sau sifon. Eu beau o sticlă și mă duc să mă odihnesc. Îl las acolo 4 ore și mă întorc. Apoi mai beau puțin și mă duc iar la somn. El nu mai termină!

Citeşte şi Mirel Rădoi părăseşte România: Mă mut din ţara asta, cu tot cu familia. Aici lucrurile sunt greu de înţeles

Dacă vin să spun totul despre el, atunci mâine își reziliază contractul cu Steaua. N-am nicio vină că, înaintea meciului cu Pandurii, a stat până dimineața în club. N-am nicio vină că nu s-a prezentat la antrenament. Apoi am înețeles că l-a și bătut cineva, avea ochiul vânăt și îi era rușine să vină așa. Cum se fac testurile antidoping, lui trebuie să i se facă unul de alcolemie.

Dacă mă antrenez două spătămâni, așa pot să joc și eu, bufa-bufa, să dau cu mingea numai în tribună. La meciul cu Dinamo, Rotariu, care are 65 de kilograme, l-a dat la o parte de parcă era la fotbal american„, a spus Rădoi la Dolce Sport.