Tamerlan Ţarnaev, autorul atenatelor de la Boston, a fost înmormântat în SUA, într-un loc secret

Publicat: Vineri, 10 Mai 2013 10:15 // Actualizat: Vineri, 10 Mai 2013 10:15 // Sursa: RTV.net

Unul dintre autorii atentatului de la Boston, Tamerlan Ţarnaev, a fost înmormântat. Anunţul a fost făcut de Poliţie, care nu a dezvăluit locul înhumării.

Înmormântarea lui Tamerlan Ţarnaev, unul dintre autorii atentatelor cu bombă de la Boston, din timpul Maratonului internaţional a provocat controverse în societatea americană, sătulă de terorişti. Societatea s-a împărţit practic, în două, unii fiind împotriva înmormântării lui Tamerlan în America, iar alţii fiind pentru. Pe fondul acestor păreri controversate, un român din Colorado s-a oferit să-l îngroape pe teroristul de origine cecenă... într-o fosă septică, pentru că niciun cimitir nu l-a acceptat.

Tamerlan, de 26 de ani, a decedat în timpul unui schimb de focuri cu poliţia. El a organizat dublul atentat de pe 15 aprilie, de la Boston, soldat cu trei morţi şi peste 260 de răniţi.

Împreună cu fratele său, Djohar, intenţiona iniţial să comită atentate sinucigaşe cu ocazia Zilei Naţionale a Statelor Unite, pe 4 iulie. S-au răzgândit după ce au reuşit să fabrice mai devreme bombele artizanale. Cei doi fraţi ceceni au vrut, de asemenea, după atentate, să aniverseze "evenimentul" la New York, unde voiau să pună alte bombe, după cum a dezvăluit presa americană.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 oct 12:58
Votează email 0 email
...alt="" width="460" height="257" /> Documentul care îl incriminează pe Tamerlan Ţarnaev, ucis la vârsta de 26 de ani în schimburi de focuri cu poliţia după dublul atentat din Boston, datează din 21 octombrie....
10 mai 22:51
Răspunde | Votează email 1 email
SALAMU ISLAMU ALLAHU SATANU TERORISTU ALECU
ce-au facut pana la urma americanii...i-au trimis hoitul sifiliticului terorist mahomedan la mecac,la sediul central al terorismului islamic,langa ideologul sef al terorismului islamic?
10 mai 10:35
...la New York, unde voiau să pună alte bombe, după cum a dezvăluit presa americană. Source Article from http://www.rtv.net/tamerlan-tarnaev-autorul-atentatelor-de-la-boston-a-fost-inmormantat-in-sua-intr-un-loc-secret_79071.html ...
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H