Tragedie la Iaşi. S-A SINUCIS la doar 15 ANI de teama unui CONSULT PSIHOLOGIC VIDEO

Un adolescent din Iaşi, în vârstă de 15 ani, s-a sinucis în curtea casei sale de teamă că trebuie să meargă la o evaluare psihologică. El era cercetat într-un dosar penal şi trebuia să se prezinte, miercuri, împreună cu mama sa, în faţa unei comisii care să îl evalueze. Medicii, sosiţi cu elicopterul SMURD, nu l-au mai putut salva.

RomaniaTV.net
25 iun. 2014, 05:24
Tragedie la Iaşi. S-A SINUCIS la doar 15 ANI de teama unui CONSULT PSIHOLOGIC VIDEO

Adolescentul s-a spânzurat în curtea casei şi a fost găsit de mamă. Băiatul a recurs la gestul extrem speriat de o scrisoare primită de la Direcţia de Protecţie a Copilului Iaşi. El trebuia să se prezinte la o evaluare psihologică, pentru că în 2012 a agresat un copil.

„El împreună cu mama au fost invitaţi în data de 25 iulie, la ora 10, la sediul de direcţie generală şi protecţia copilului, în vederea evaluării psihologice în vederea prezentării în faţa comisiei şi demararea procedurii de consiliere psihologică”, a declarat un reprezentant al Direcţiei de Protecţie a Copilului Iaşi.

Vecinii au rămas uimiţi de gestul adolescentului.

În 2012, băiatul a agresat un copil, iar tatăl victimei a depus plângere la poliţie. Cazul a fost anchetat, iar procurorul a dispus neînceperea urmăririi penale. Magistratul a cerut totuşi ca adolescentul să fie evaluat şi consiliat psihologic.