Un tânăr a fost arestat după ce a primit 10.000 de lei de la o femeie pe care o înşelase cu metoda „accidentul”

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din Iaşi a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a fost prins în timp ce primea 10.000 lei de la o femeie din Dej. Tânărul îi spusese femeii că fiica ei a provocat un accident şi are nevoie de bani pentru "împăcare".

06 mart. 2017, 10:32
Un tânăr a fost arestat după ce a primit 10.000 de lei de la o femeie pe care o înşelase cu metoda „accidentul”

Poliţiştii din Dej l-au prins, la sfârşitul săptămânii trecute, în flagrant pe tânărul de 24 de ani, din judeţul Iaşi, în timp ce încasa 10.000 de lei de la o femeie, de 63 de ani, din Dej.

Femeia din Dej a fost sunată de către o persoană necunoscută, care şi-ar fi declinat o calitate falsă şi i-ar fi spus că fiica sa a provocat un accident de circulaţie cu victimă, iar pentru împăcare este nevoie să achite suma de 10.000 lei, scrie Mediafax.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul din Iaşi ar mai fi încercat să înşele o femeie, în vârstă de 72 de ani, tot din Dej, căreia îi ceruse 30.000 de lei.

Judecătoria Dej a dispus, duminică, arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile, pentru înşelăciune şi tentativă de înşelăciune.

Citeşte şi Metoda accidentul, furt la nivel „diplomatic”