Metoda accidentul, furt la nivel „diplomatic”

Poliţiştii din Alba Iulia se confrută cu un număr mare de persoane înşelate prin metoda "Accidentul". Numai într-o zi, patru persoane au reclamat faptul că au fost victimele escrocilor. Poliţiştii încearcă să dea de urma escrocilor.

RomaniaTV.net
02 mart. 2017, 15:53
Metoda accidentul, furt la nivel „diplomatic”

O femeie povesteşte că a fost sunată de către un individ care a pretins că este ataşatul diplomatic al Germaniei în România şi care i-a spus că fiica sa a provocat un accident rutier în Germania, soldat cu rănirea unui copil.

Escrocul i-a solicitat suma de 7.000 de euro, sumă necesară pentru încheierea unui acord de împăcare între fiica acesteia şi familia copilului rănit. Femeia i-a comunicat adresa de domiciliu, iar la scurt timp, avenit un bărbat, căruia i-a dat suma de 10.600 lei. Ulterior, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi s-a prezentat la poliţie, scrie promotor.ro.

În aceeaşi zi, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de alte 3 femei din municipiul Alba Iulia cu privire la fapte de tentative de înşelăciune, prin metoda „accidentul”, însă în aceste cazuri, calitatea invocată de escroci a fost cea de procuror. În toate cele 4 cazuri semnalate, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării autorilor.

Citeşte şi Metoda accidentului, înlocuită cu METODA CUTREMURUL