Tânăr arestat după ce şi-a șantajat fosta iubită că va publica pe net fotografii indecente cu ea

A ajuns în arest după ce și-a șantajat fosta iubită că va publica fotografii indecente cu ea. Este vorba despre un tânăr de 18 ani din Gorj care a fost prins în flagrant chiar când lua banii ceruţi de la fosta prietenă.

RomaniaTV.net
25 oct. 2017, 09:51
Tânăr arestat după ce şi-a șantajat fosta iubită că va publica pe net fotografii indecente cu ea

Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu, sub supravegherea procurorului de caz și în colaborare cu lucrători din cadrul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au organizat luni o acțiune de prindere în flagrant delict, a unui tânăr, de 18 ani, din orașul Bumbești Jiu, bănuit de infracțiunea de șantaj.

Potrivit gorj24.com, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o tânără, de 17 ani, din orașul Tismana, despre faptul că, în ultimele 3 zile, ar fi fost șantajată de fostul său prieten, de 18 ani, din orașul Bumbești Jiu, constând în aceea că, după terminarea relației, tânărul ar fi amenințat-o că va posta pe o rețea de socializare, fotografii în care ea apare îmbrăcată sumar, determinând-o în acest fel, să-i remită 400 de lei, pentru a renunţa la acţiunea sa.

Cel în cauză a fost imobilizat și încătușat de polițiști, imediat după ce a primit suma, de la persoana vătămată, ulterior fiind reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Citeşte şi: Adolescent arestat pentru pornografie infantilă şi şantaj