Tânăr arestat pentru că îşi şantaja iubita cu POZE COMPROMIŢĂTOARE

Un tânăr de 24 de ani din Piteşti a fost reţinut după ce şi-a şantajat iubita că va posta poze cu ea goală pe internet. Mascaţii l-au ridicat pe bărbat dintr-un local, chiar în timp ce se certa cu fata, după ce i-a fost organizat un flagrant.

24 sept. 2015, 07:49
Tânăr arestat pentru că îşi şantaja iubita cu POZE COMPROMIŢĂTOARE

Ionuţ Marius Niţă şi prietena sa de 20 de ani, au avut o relaţie de câţiva ani, pe care, după mai multe certuri, fata a vrut s-o rupă. Tânărul însă i-a spus că nu e de acord şi a început să recurgă la ameninţări. I-a spus fostei sale partenere că va pune pe Internet poze cu ea în ipostaze intime şi i-a cerut 1400 de lei ca să nu treacă la fapte, potrivit adevarul.ro.

Fata a reclamat totul la Poliţia Municipiului Piteşti, iar oamenii legii i-au organizat un flagrant.

CITEŞTE ŞI Tânără şantajată de fostul iubit cu poze sexy

Tânăra a luat la ea cei 1.400 de lei ceruţi de fostul iubit, bani marcaţi de poliţişti, şi s-a întâlnit cu acesta într-un restaurant din centrul Piteştiului. Avea la ea aparatură de înregistrare. Cei doi au avut, la ieşirea din local, o altercaţie în urma căreia bărbatul i-a smuls fetei telefonul şi a lovit-o. Mascaţii l-au săltat imediat şi l-au dus în faţa procurorilor, ca să dea explicaţii.