Tânăr bătut cu bestialitate de mai mulţi taximetrişti din Galaţi. Poliţia a deschis o anchetă

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere, după ce un tânăr de 19 ani a fost bătut de mai mulţi taximetrişti, au anunţat joi reprezentanţii Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi. Până acum, doar unul dintre agresori a fost identificat, surse din rândul anchetatorilor citate de news.ro susţinând că cei căutaţi de poliţişti sunt taximetrişti din Galaţi.

11 apr. 2019, 12:26
Tânăr bătut cu bestialitate de mai mulţi taximetrişti din Galaţi. Poliţia a deschis o anchetă

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona Lacul Brateş din vecinătatea municipiului Galaţi. Tânărul agresat tocmai îşi sărbătorise ziua de naştere la Lacul Brateş şi a solicitat un taxi pentru a transporta o instalaţie de sunet. Între şoferul de taxi şi tânăr ar fi izbucnit un conflict spontan, iar şoferul a cerut ajutorul colegilor săi, prin staţie. Victima a fost înconjurată de mai multe taximetre, iar şoferii acestora s-au năpustit asupra tânărului. L-au bătut cu pumnii şi picioarele, i-au distrus instalaţia de sunet şi i-au luat telefonul mobil. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. 

În urma bătăii, victima a ajuns la spital unde va rămâne internată încă două săptămâni.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de loviri şi alte violenţe, furt şi distrugere. Urmează ca poliţiştii să îi identifice şi audieze pe toţi taximetriştii implicaţi în conflict.

„Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost extinse cercetările pentru furt şi distrugere. Partea vătămată a declarat că în timpul altercaţiei i-a fost furat un telefon mobil şi i-au fost distruse mai multe bunuri. Unul dintre agresori a fost identificat. Este vorba despre un bărbat de 38 de ani din Galaţi, cu care se presupune că victima a avut conflictul initial. Bărbatul şi-ar fi chemat în ajutor mai mulţi prieteni. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celorlalte persoane implicate în eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin, pentru news.ro.