Tânăr căutat în Spania pentru crimă, prins de poliţiştii din Sibiu

Un tânăr în vârstă de 29 de ani, căutat în Spania pentru crimă, a fost prins de poliţiştii din Sibiu. Acesta a fost arestat la domiciliu pentru 15 zile. 

25 mai 2020, 09:23
Tânăr căutat în Spania pentru crimă, prins de poliţiştii din Sibiu

Poliţiştii sibieni l-au prins pe un tânăr de 29 de ani, în oraşul Avrig, care era căutat în Spania pentru o crimă, a anunţat luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, printr-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

„La data de 22 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autorităţile judiciare.

Cu această ocazie, pe raza oraşului Avrig, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat şi prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, respectiv tentativă la omor, fapte săvârşite pe teritoriul Spaniei”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, „bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile, în vederea confirmării”.

Citeşte şi Român arestat pentru crimă în Italia