Tânăr cercetat pentru furt după ce şi-a vândut de două ori maşina şi a furat-o de la proprietari

Un tânăr de 26 de ani din localitatea ialomiţeană Cocora este cercetat pentru furt calificat, după ce şi-a vândut de două ori autoturismul şi l-a furat tot de două ori de la proprietari.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 15:18
Tânăr cercetat pentru furt după ce şi-a vândut de două ori maşina şi a furat-o de la proprietari

Potrivit reprezentanţilor IPJ Ialomiţa, prima dată tânărul a comercializat maşina unei persoane fizice şi ulterior a furat autoturismul, după care l-a dus la o firmă de dezmembrări auto, de unde l-a furat, inducându-l în eroare pe paznicul unităţii.

„Agenţii postului de Poliţie Perieţi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un tânăr de 26 ani din localitatea Cocora a sustras un autoturism dintr-o societate comercială cu profil dezmembrări auto, societate administrată de un bărbat de 32 ani, din comuna Perieţi. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că administratorul societăţii a cumpărat de la suspect autoturismul contra sumei de 1.500 lei, iar ulterior acesta s-a dus la parcul de dezmembrări şi l-a indus în eroare pe paznic, spunându-i că a fost trimis de administrator să ia autoturismul.

Astfel, folosindu-se de cheile pe care le păstrase, suspectul a sustras autoturismul. Prin extinderea cercetărilor s-a stabilit că tânărul a vândut anterior acelaşi autoturism altui bărbat de 34 ani, din Cocora, contra sumei de 1.660 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Ialomiţa.

Autoturismul a fost identificat de poliţişti, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, fiind întocmit dosar penal pentru furt calificat.