Tânăr dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie şi tentativă de omor, prins în Timiş

Un tânăr de 28 de ani, din localitatea Ghilad, judeţul Timiş, dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze pentru tâlhărie, asociere la grup infracţional şi tentativă de omor, a fost prins de poliţiştii timişeni.

RomaniaTV.net
27 aug. 2013, 11:48
Tânăr dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie şi tentativă de omor, prins în Timiş

Potrivit unui comunicat de presă, de marţi, al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, tânărul de 28 de ani, din localitatea Ghilad, căutat de autorităţile franceze pentru tâlhărie cu mână armată, asociere la grup infracţional şi tentativă de omor, a fost prins, luni, de poliţiştii din localitatea Jebel.

„În 20 iulie 2012, bărbatul, împreună cu alte două persoane, au intrat într-o bijuterie, agresându-l pe angajat cu un pistol cu electroşoc, iar din interior au furat mai multe bijuterii”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului Curţii de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, pe numele său fiind emis şi un mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile. În prezent, acesta se află în arestul IPJ Timiş, până la demararea procedurii de extrădare.