Tânăr de 17 ani, înjunghiat de bucătarul unui bar în Argeş

Un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna argeşeană Cotmeana, a ajuns, duminică seară, la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, după ce, în urma unui conflict izbucnit într-un bar, a fost înjunghiat de bucătarul localului, care consumase băuturi alcoolice.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 09:35
Tânăr de 17 ani, înjunghiat de bucătarul unui bar în Argeş

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu, Dispeceratul Apeluri de Urgenţă 112 a fost sesizat că într-un bar din comuna Cotmeana, sat Linteşti, a izbucnit un conflict între două persoane.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Poliţiei municipiului Piteşti, împreună cu agenţii Secţiei de Poliţie Rurală Morăreşti, care au constatat că un bărbat de 40 ani, din municipiul Câmpulung Muscel, angajat ca bucătar la bar a consumat băuturi alcoolice în incinta localului împreună cu un tânăr de 17 ani, din comuna Cotmeana. La un moment dat, în urma unor discuţii în contradictoriu, bucătarul a luat două cuţite din bucătăria societăţii cu care l-a înjughiat pe tânăr în partea stângă a corpului”, a declarat comisar şef Dănuţ Dinu.

În urma incidentului, tânărul a fost transportat cu ambuanţa la Spitalul de Pediatrie din Piteşti, unde a fost diagnosticat cu plagă tăiată hemitorace posterior, înjunghiată, plagă tăiată cot stâng.

Agresorul a fost dus la audieri la sediul Poliţiei Piteşti.