Un tânăr de 17 s-a dat drept medic ginecolog timp de o lună. Cu ce s-a ales după „inedita experienţă”

Un adolescent din Statele Unite a fost medic ginecolog timp de o lună de zile fără a fi prins. Se pare, că tânărul suferea de o boală mintală şi deoarece nu mai dorea să îşi continue tratamentul, comportamentul i s-a schimbat brusc.

RomaniaTV.net
23 ian. 2015, 16:45
Un tânăr de 17 s-a dat drept medic ginecolog timp de o lună. Cu ce s-a ales după „inedita experienţă”

Timp de o lună de zile, un tânăr de doar 17 ani din Statele Unite a fost medic ginecolog fără ca cineva să-l prindă.

Băiatul a intrat zilnic în clinica Centrului Medical Sf. Maria din West Palm Beach, îmbrăcat cu un halat ce avea înscrierile spitalului, cu un stetoscop şi o mască.

Cum arată cel mai SEXY ginecolog din lume. Multe femei şi-ar dori să-i fie paciente FOTO

Adolescentul a fost descoperit de abia când s-a prezentat cu un pacient la un alt medic, Dr. Sebastian Kent, care lucra tot în departamentul de ginecologie. Pentru că doctorul Sebastian era un medic cu vechime în spital, a constatat că băiatul nu este unul dintre colegii săi. De asemenea, şi conformaţia corpului i-au dat de gândit medicului Sebastian, care era altfel decât a unui matur.

„Primul lucru la care m-am gândit a fost ca îmbătrânesc foarte tare pentru că doctorii ăştia tineri arată din ce în ce mai tineri în fiecare an”, a declarat Dr. Kent.

Imediat medicul a chemat o secretară şi un echipaj de poliţie. La faţa locului a ajuns şi mama băiatului, care a spus că fiul ei are probleme psihice şi că din cauza faptului că nu-şi mai ia tratamentul are schimbări bruşte de comportament. Din fericire, băiatul a scăpat de un dosar penal, informează Mediafax.

Pentru a lămuri situaţia, clinica a trimis şi un comunicat de presă, în care se specifica că în tot acest timp pacienţii nu au fost în pericol, fiindcă băiatul nu a oferit ajutor medical pacienţilor.

Citeşte şi  Motivele pentru care bărbaţii vor să devină ginecologi