Tânăr de 18 ani, EXECUTAT cu sânge rece pe un drum izolat. Incidentul a fost filmat cu telefonul VIDEO ŞOCANT

Înregistrarea şocantă, publicată recent pe internet, arată cum un tânăr de 18 ani, Marcos Vinicius Caixeta Monteiro, este condus cu mașina de trei persoane și împușcat mortal pe un drum izolat din Brazilia.

04 dec. 2014, 17:35
Tânăr de 18 ani, EXECUTAT cu sânge rece pe un drum izolat. Incidentul a fost filmat cu telefonul VIDEO ŞOCANT

Victima a fost luată cu forța de ucigași și dusă în propria mașină într-o zonă izolată. Marcos este îngrozit atunci când i se spune că va muri, el fiind acuzat că a furnizat poliției informații care au dus la arestarea unui criminal, potrivit Mirror.

Citeşte şi Val de EXECUŢII SÂNGEROASE în Siria. Jihadiştii din Statul Islamic au ucis 18 oameni, apoi i-au CRUCIFICAT

Când mașina se oprește, băiatul încearcă să fugă, dar este prins, ca apoi să audă mai multe focuri de armă, fără ca momentul morţii să fie filmat. În imagini se vede cum unul dintre cei trei bărbați se duce la Marcos, aflat la pământ, și îl lovește. Ulterior, altul își încarcă arma şi îl împușcă în cap pe tânăr.

 

Conform autorităţilor, unul dintre ucigași a fost prins după ce a fost poliția l-a oprit în momentul în care conducea fără permis o mașină care nu era a lui. Drept urmare, ofițerii brazilieni au decis să-l aresteze pe Levon Valencia Puga, 16 ani, lându-l la secție pentru audieri. În momentul în care i-au luat telefonul mobil, polițiștii au descoperit înregistrarea terifiantă.

Citeşte şi Caz şocant în Brazilia: Un copil de 13 ani şi-a EXECUTAT toată familia, apoi s-a SINUCIS

Unul dintre cele mai șocante momente la care am asistat a fost cel în care șoferul arestat nu părea deloc afectat în momentul în care am descoperit înregistrarea. Era calm, a povestit cum s-a întâmplat și ne-a dat toate informațiile pe care i le-am cerut fără însă a arăta vreun fel de emoție„, a declarat șeful poliției locale, Kleyton Manoel Dias, recunoscând că ceilalţi doi criminali nu au fost prinşi.