Tânăr de 19 ani, dispărut de trei zile la Baia Mare. Poliţiştii nu exclud varianta sinuciderii

Poliţiştii din Baia Mare sunt în căutarea unui adolescent de 19 ani care nu a mai fost văzut de trei zile. Există posibilitatea ca acesta să nu mai fie în viaţă, după ce chiar în ziua dispariţiei a sunat o colegă ca să-şi ia adio.

RomaniaTV.net
16 mai 2012, 06:26
Tânăr de 19 ani, dispărut de trei zile la Baia Mare. Poliţiştii nu exclud varianta sinuciderii

Un elev de clasa a 12-a de la la Liceul cu Program Sportiv din Baia Mare a dispărut fără urmă de acum trei zile. Profesorii băiatului spun că în ultima vreme, acesta era din ce în ce mai abătut, pentru că părinţii sunt plecaţi la muncă peste hotare. Oamenii legii nu exclud ca tânărul să-şi fi luat viaţa, după ce au aflat că înainte să dispară a sunat o colegă ca să-şi ia adio.

„Te-am sunat să-ţi spun să fii cuminte şi să ai grijă de tine. M-a şocat pe moment dar nu m-am gândit că va face ceva. Era o persoană puternică, nu se exterioriza”, a spus Sonia, colega care a vorbit cu băiatul chiar înainte ca acesta să dispară.

Tânărul a fost văzut ultima dată într-o zonă de agrement din judeţul Satu Mare, unde, împreună cu câţiva prieteni, şi-a petrecut weekendul la o cabană.

Diriginta băiatului, Susana Pop, este şi ea foarte îngrijorată şi a povestit că fratele băiatului îl caută disperat.

„Sperăm ca băiatul să apară de undeva, că este doar plecat undeva şi nu a anunţat pe nimeni. Era un copil, din câte am înţeles, cu părinţii plecaţi în străinătate, cu un pic de depresie şi cred că toate astea au dus la dispariţia lui”, a opinat directorul liceului, Adrian Gherghel.

Apropiaţii băiatului nu exclud varianta ca acesta să se fi sinucis, aruncându-se în lacul din zona unde şi-a petrecut weekendul. Pompierii şi câţiva scafandri vor cerceta zona.