Tânăr de 22 de ani, mort după un accident pe DN2 E85. Un TIR pătruns pe contrasens i-a lovit în plin mașina

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Straja, a murit în accidentul rutier care a avut loc duminică după-amiază pe E 85, în afara localității Cordun, lângă Roman.

08 ian. 2024, 15:58

Încă o tragedie pe DN2 E85 la început de an. Un tânăr de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a fost ucis de un TIR scăpat de sub control, care a intrat pe contrasens. În mașina tânărului care a decedat se mai afla ca pasager o fată de 19 ani, din Putna, care a fost rănită.

Citește și: BMW oprit cu dispozitiv tip SPIKE după ce un şofer de 23 de ani a accelerat la un filtru al Poliţiei Rurale. A rămas fără permis şi fost amendat cu 6.000 de lei, deşi nu avea motive să fugă

”Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 51 de ani, din județul Bihor, conducea un ansamblu de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, pe sectorul de drum DN2-E85, în afara localității Cordun, din direcția Suceava spre Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus și intrând în coliziune cu două autoturisme și un alt ansamblu de vehicule”, a transmis Poliția din Neamț.

Impactul cel mai puternic a fost cu autoturismului care era condus de Ilie Ursulean, din Straja, potrivit monitorulsv.ro.

Citește și: Accident violent în județul Gorj. Doi pietoni, mamă și fiu, au fost uciși de un șofer de 24 de ani

Rănit în accident a fost și șoferul care a pătruns pe contrasens.