Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv după ce şi-a lovit, hărţuit şi şantajat fosta iubită

Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce şi-a ameninţat fosta prietenă, provocând un scandal în faţa apartamentului acesteia. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru şantaj, lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, poliţiştii emiţând un ordin de protecţie provizoriu cu privire la tânără şi mama acesteia, anunţă Poliţia Capitalei.

RomaniaTV.net
14 feb. 2019, 08:38
Tânăr de 23 de ani din Capitală, arestat preventiv după ce şi-a lovit, hărţuit şi şantajat fosta iubită

„La data de 11 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 18.30, fostul prieten al fiicei sale se află la ușa apartamentului și provoacă scandal, amenințând cu acte de violență.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au depistat, la scurt timp după comiterea faptei, în fața blocului, un tânăr de 23 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor, în sarcina bănuitului s-a stabilit că acesta ar fi lovit-o în repetate rânduri pe fiica femeii şi ar fi folosit acte de violență și amenințări pentru a o determina să se împace cu el. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi supravegheat de mai multe ori locuinţa celor două femei.

Faţă de cel în cauză s-a luat măsura aplicării Ordinului de protecţie provizoriu, cu privire la ambele femei, mamă şi fiică”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de șantaj,  lovirea sau alte violențe, amenințare și hărțuire, cu bărbatul în stare de arest preventiv.

De la intrarea în vigoare a Ordinului de protecţie provizoriu, în Bucureşti au fost dispuse de către poliţişti 151 de astfel de măsuri.