Tânăr de 24 de ani, arestat preventiv după ce a încercat să omoare o fată de 10 ani. A lovit-o cu toporul şi cu picioarele, pe stradă

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce a încercat să omoare o fată în vârstă de 10 ani, lovind-o de mai multe ori cu un topor, iar apoi şi cu picioarele. 

RomaniaTV.net
14 oct. 2020, 12:11
Tânăr de 24 de ani, arestat preventiv după ce a încercat să omoare o fată de 10 ani. A lovit-o cu toporul şi cu picioarele, pe stradă
Tentativa de omor s-a petrecut strada Pajiştei din municipiul Săcele, judeţul Braşov.
 
„Văzând-o pe persoana vătămată minoră G.A.M., în vârstă de 10 ani, a aruncat cu toporul spre aceasta, nereuşind să o nimerească. În momentele următoare, persoana vătămată a fugit, fiind urmărită de inculpatul A.A. care se reînarmase cu obiectul contondent şi care a reuşit să o ajungă la scurt timp pe minoră. Inculpatul major i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu toporul în zona capului, iar în timp ce minora se ţinea de gardul unui imobil pentru a-şi menţine echilibrul, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate două lovituri cu toporul în zona spatelui, minora căzând la pământ. În timp ce minora se afla căzută la pământ, inculpatul a lovit-o pe aceasta cu picioarele în zona corpului”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, citat de news.ro. 
 
Bărbatul a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor în stare de recidivă, iar în 14 octombrie a fost prezentat Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.