Tânăr de 24 de ani mort după ce mașina lui s-a ciocnit frontal cu o autospecială ISU. Trei pompieri sunt răniți

Un bărbat de 24 de ani a murit și trei pompieri sunt răniți după ce mașina în care se afla tânărul s-a ciocnit frontal cu autospeciala Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

25 ian. 2023, 10:18

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri dimineață, pe Drumul Județean 203D, în localitatea Țintești. Un tânăr de 24 de ani din Smeeni a murit, iar trei pompieri au fost răniți după ce mașina în care se afla tânărul s-a ciocnit frontal cu o autospecială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău.

Din primele informații, în momentul accidentului autospeciala ISU Buzău circula din sens opus și era condusă de un bărbat de 35 de ani, din Smeeni.

Citește și: Asistentă ucisă într-un teribil accident. Doi copilaşi, orfani de mamă- şoferul rupt de beat, lăsat liber

Potrivit martorilor, șoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, circula cu viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 24 de ani a fost aruncată pe câmp. Tânărul a murit strivit de fiarele controsionate ale mașinii sale, scrie reporterbuzoian.ro.

Citește și: Doliu în lumea sportului. Campionul a murit într-un tragic accident rutier. În mașină se aflau și cele două fiice ale sale, acestea fiind grav rănite

De asemenea, trei pompieri cu vârste între 23 și 38 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital. Autospeciala de pompieri se întorcea la bază după ce intervenise la un incendiu. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.