Doliu în lumea sportului. Campionul a murit într-un tragic accident rutier. În mașină se aflau și cele două fiice ale sale, acestea fiind grav rănite

Campionul în vârstă de 38 de ani și-a găsit sfârșitul într-un accident de mașină, alături de el fiind și cele două fiice ale sale care au suferit răni grave.

24 ian. 2023, 16:56

Lumea sportului este în doliu după ce campionul Jay Briscoe, în vârstă de 38 de ani, a murit în urma unui accident de mașină. A fost campion mondial ROH (Ring of Honour) și era actual campion Roh Tag Team.

Acesta se afla în mașină cu fiicele sale care au fost grav rănite în urma accidentului. Vehiculul în care se aflau s-a ciocnit cu un alt automobil.

Campionul a murit în urma coliziunii

Conform polițiștilor, fetele au fost salvate și se află în stare critică la spital. Coliziunea a avut loc când șoferul unui Chevrolet Silverado 1500 din 2019 a intrat pe contransens și a ciocnit mașina în care se aflau Jay Briscoe și familia, un Chevrolet Silverado 2500 din 2016.

Citește și: Un bărbat a fost condamnat pentru tentativă de omor, după ce a condus băut și fără permis o mașină cu numere false

Campionul, pe numele său real Jamin Pugh, și șoferul celuilat vehicul, Lillyanne Ternahan, au murit în urma accidentului, Potrivit TMZ, cele două fetițe au fost duse de urgență cu ambulanța la un spital din apropiere și se află între viață și moarte.

Soția luptătorului, Ashley Pugh, le cere oamenilor să se roage pentru copiii ei, întrucât „Gracie este pe cale să se opereze la spate”. Ea mai spune că soțul ei „soțul ei ar fi dorit ca întreaga lume să se roage pentru fetița lui. Credem în puterea rugăciunii!”. 

Citește și: Dramă în showbizul românesc. O vedetă celebră de la noi, accidentată grav. O mașină a lovit-o în plin. ”Impactul a aruncat mașina, învârtind-o de două ori și ajungând în șanț”

Se pare că fetele, în vârstă de 12 și 9 ani, au supraviețuit pentru că purtau centura de siguranță. În acest caz se desfășoară o anchetă.

„Din păcate, Jamin Pugh a murit. Cunoscut fanilor sub numele de Jay Briscoe, el este un star în Ring of Honor de peste douăzeci de ani, de la primul spectacol până astăzi. Jay și fratele său Mark au dominat federația, rezistând în calitate de campioni până acum. Vom face tot ce putem pentru a-i susține familia. Odihnește-te în pace”, a scris proprietarul ROK, Tony Khan.