Tânăr de 25 de ani, ucis de propriul tată pentru că şi-a apărat mama

Tudorel Purcaru, de 25 de ani, din comuna Ţânţăreni, a fost ucis, luni noapte, de către propriul tată, după ce a vrut să-şi despartă proprii părinţi, care erau la un pas să se ia la bătaie.

09 iun. 2015, 20:24
Tânăr de 25 de ani, ucis de propriul tată pentru că şi-a apărat mama

Scandalurile în familia tânărului din Ţânţăreni, ucis de propriul tată, se ţineau lanţ. Ca să-şi apere mama de tatăl violent, băiatul de 25 de ani s-a băgat între cei doi. Extrem de revoltat, tatăl şi-a lovit fiul cu un cuţit direct în inimă.

„Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus reţinerea preventivă pentru 24 de ore a suspectului Purcaru Ion, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor. S-a reţinut de procuror, din probele administrate până în prezent, că acesta, în după-amiaza zilei de 8 iunie 2015, în jurul orei 18:30, a aplicat o lovitură cu un cuţit în zona inimii fiului său, fapt care a condus la decesul acestuia. Inculpatul a comis fapta pe fondul consumului de băuturi alcoolice”, a spus Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Ion Purcaru spune că s-a autoapărat şi că a fost şi el lovit de fiul lui.

Speriată, chiar mama lui a fost cea care a alertat poliţia. Medicii însă nu au mai putut face nimic pentru tânărul rănit grav.

Anchetatorii au stabilit că agresorul era şi băut în momentul în care a comis fapta. Bărbatul a ajuns acum în spatele gratiilor.