Tânăr decapitat după un accident grav în Timiş. Fratele lui geamăn a fost rănit grav

Tragedie în apropiere de Lugoj! Un tânăr de 25 de ani a murit pe loc, iar fratele său geamăn a ajuns în stare gravă la spital, după ce un băiat, de 16 ani, a intrat cu tractorul în mașina în care se aflau. Tragedia a avut loc când cei doi frați se îndreptau spre casă. Și băiatul de 16 ani a fost rănit și a fost transportat la spital.

05 iul. 2022, 08:46
Tânăr decapitat după un accident grav în Timiş. Fratele lui geamăn a fost rănit grav

Un tânăr a murit şi alţi doi au fost răniţi grav în urma unui accident provocat de un adolescent de 16 ani, aflat la volanul unui tractor. S-a întâmplat noaptea trecută, pe o şosea din Timiş.

Din primele informaţii, adolescentul ar fi intrat cu tractorul pe contrasens şi a lovit o maşină în care se aflau doi fraţi gemeni, de 25 de ani.

Citeşte şi: COD RUTIER 2022. Cum poţi rămâne fără permis şi care sunt cele mai mari amenzi. Noi schimbări din toamnă

Un tânăr aflat la volanul autoturismului lovit de tractor a murit pe loc. A fost decapitat. Fratele său geamăn, aflat pe locul din dreapta, a fost rănit grav.

„Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen înspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorul auto, rănirea tânărului de 16 ani şi a unui bărbat de 25 de ani, pasager în autoturismul care circula regulamentar”, a transmis IPJ Timiş.

Citeşte şi: Val de accidente pe şoselele din ţară. Şapte persoane au fost rănite după ce un tren a lovit firele de electricitate de pe un stâlp

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere și continuă cercetările.