Val de accidente pe şoselele din ţară. Şapte persoane au fost rănite după ce un tren a lovit firele de electricitate de pe un stâlp

Mai multe accidente au avut loc, luni dimineaţă, pe şoselele din România. Doar în judeţul Vâlcea şapte persoane au fost rănite, după ce un tren a acroşat firele de electricitate de pe un stâlp.

04 iul. 2022, 11:48

Val de accidente pe şoselele din ţară. Mai multe persoane, care se aflau la locul unui accident rutier soldat cu pagube materiale, au fost rănite după ce un tren a lovit o linie electrică şi a dărâmat doi stâlpi.

Val de accidente pe şoselele din ţară. Şapte persoane au fost rănite în Vâlcea

Citeşte şi Imagini terifiante după un accident în Lugoj. Un pensionar a murit lângă soţia sa, după ce a intrat cu maşina într-un parapet şi apoi s-a răsturnat

Poliţiştii din Vâlcea informează că accidentul rutier s-a petrecut luni, pe drumul naţional 7 CC – centura oraşului Călimăneşti. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a lovit un sâlp.

Conform ISU Vâlcea, după producerea accidentului rutier, la faţa locului, în localitatea Călimăneşti, la ieşirea spre Sibiu din staţia CFR Păuşa, s-au adunat mai mulţi oameni, iar la un moment dat un tren de persoane a agăţat un stâlp care fusese lovit în prealabil de TIR. În cădere, stâlpul pe care se aflau fire de electricitate a angrenat alţi doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident.

„În timp ce se efectuau cercetările la faţa locului, o garnitură de tren a acroşat o linie electrică şi a agăţat un cablu care a rănit 7 persoane, dintre care un elev de poliţie. Patru persoane rănite grav sunt transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

La faţa locului intervin  trei ambulanţe, o autospecială de stingere şi încă un echipaj al Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Călimăneşti,  pentru a asigura intervenţia în cazul producerii unui eventual incendiu. S-a luat măsura restricţionării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului, potrivit News.ro.

Accident grav în Mureş. Şase persoane rănite

Citeşte şi Accident cu 12 victime în Dâmboviţa. A fost activat planul roşu de intervenţie

Un alt accident s-a petrecut, luni, şi în judeţul Mureş. Un microbuz a intrat într-un cap de pod, între Reghin şi Târgu Mureş.

”Pe DN 15 Reghin – Târgu Mureş, în apropierea localităţii Gorneşti, judeţul Mureş,  şoferul unui microbuz de transport persoane a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a impactat un cap de pod”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şase persoane din microbuz au suferit răni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului.

Reamintim că duminică seară, patru persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident rutier produs în judeţul Ialomiţa.

Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)  Ialomiţa, accidentul a avut loc între localităţile Ciochina şi Orboieşti, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

„În urma impactului au rezultat patru victime: una inconştientă, iar trei victime (un adult şi doi copii minori) conştiente, cooperante. Toate cele patru victime au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenţiei, ulterior fiind preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii medicale suplimentare”, transmite ISU Ialomiţa.