Tânăr din Deva abuzat şi umilit de două fete în faţa iubitei sale. Ce pedepse au primit agresoarele

Judecătorii din Deva au finalizat ancheta în cazul unui tânăr de 25 de ani care a fost abuzat şi umilit de două fete şi alţi tineri, timp de câteva ore, sub privirile iubitei sale.

26 aug. 2019, 12:10
Tânăr din Deva abuzat şi umilit de două fete în faţa iubitei sale. Ce pedepse au primit agresoarele

Totul s-a întâmplat în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2019, în jurul orei 02.00, într-o casă din satul Chimindia, comuna Hărău (Hunedoara), scrie observator.tv.

Tânărul de 25 de ani se afla în casa iubitei sale, în Chimindia, atunci când în casă au intrat şapte persoane, cinci bărbaţi şi două fete.

Cel care ar fi pus la cale totul ar fi Robert Caşlarov, fostul iubit al fetei cu care tânărul de 25 de ani avea o relaţie.

Citeşte şi Un cioban a reclamat la 112 că ar fi fost răpit şi transportat spre frontiera de vest. Incredibil ce au descoperit poliţiştii

Împreună cu cei şase prieteni, Caşlarov a intrat în casa fostei sale iubite şi l-a agresat şi umilit pe actualul iubit al fetei.

Abuzat şi umilit de două fete în faţa iubitei sale

Tânărul a fost bătut şi apoi aşezat pe un scaun, fiind lovit de toţi cei şapte tineri.

La un moment dat, unul dintre agresori a spart o măsuţă de sticlă, iar apoi l-a ameninţat pe acesta cu cioburile.

„În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat. Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei.

De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime. Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă.

În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru şi chiar l-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel.

Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Condamnaţi la închisoare după ce au abuzat şi umilit un tânăr din Deva

Judecătoria Deva a finalizat ancheta în acest caz, iar cei şapte tineri au fost condamnaţi la închisoare.

Astfel, Robert Caşlarov a fost condamnat la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Florin Ciurar a primit patru ani şi o lună de închisoare cu executare.

În acelaşi dosar, Aurel Ciurar, Ioan Dani Dani, Cristian Oliviu Dani, Tina Catana şi Alexandra Strassburger au primit câte doi ani de închisoare cu suspendare.

Sentinţa Judecătoriei Derva nu este definitivă şi a fost atacată cu apel.


loading...
Partenerii noștri