Tânăr din Harghita, prins după ce a furat 5.000 de lei şi tichete de masă dintr-un magazin

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost prins de jandarmi, în noaptea de luni spre marţi, la scurt timp după ce furase 5.000 de lei şi tichete de masă dintr-un magazin non-stop din Miercurea Ciuc.

RomaniaTV.net
15 ian. 2013, 07:42
Tânăr din Harghita, prins după ce a furat 5.000 de lei şi tichete de masă dintr-un magazin

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Harghita, Gheorghe Suciu, a declarat că în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 01.00, echipajul de jandarmi care patrula în zona bulevardului Timişoara din Miercurea Ciuc a fost sesizat de către un angajat al unei firme de pază că la un magazin non-stop a fost declanşat butonul de panică.

Una dintre vânzătoare le-a spus oamenilor legii că un bărbat ar fi sustras o sumă de bani dintr-o încăpere din magazin, reuşind să fugă pe uşa din spate.

În baza datelor furnizate de către angajatul firmei de pază şi de către angajatele magazinului, autorul furtului a fost prins la scurt timp, pe strada Pictor Nagy Istvan din localitate.

„Bărbatul nu a putut prezenta niciun document de identificare, fiind dus la sediul inspectoratului pentru stabilirea identităţii. Asupra acestuia au fost găsite suma de 5.001 lei, tichete de masă în valoare de 118 lei, precum şi documente contabile, care s-au dovedit ulterior că au fost sustrase din biroul situat în incinta magazinului”, a precizat Gheorghe Suciu.

Autorul furtului, un tânăr de 24 de ani din Miercurea Ciuc, a fost identificat de către cele două angajate ca fiind cel care a pătruns fără drept într-o zonă în care au acces doar angajaţii. Tânărul este cercetat pentru furt calificat.