Tânăr din Timişoara, prins cu trei saci de canabis în portbagajul maşinii

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Timişoara a fost prins cu trei saci plini de plante care par a fi canabis, în portbagajul maşinii. Băiatul şi ceilalţi pasageri ai maşinii au spus că au găsit sacii într-o parcare şi că au fumat o ţigară confecţionată din acele plante.

RomaniaTV.net
25 aug. 2012, 14:19
Tânăr din Timişoara, prins cu trei saci de canabis în portbagajul maşinii

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, în timpul unei razii de rutină în trafic poliţiştii au oprit o maşină condusă de un tânăr de 23 de ani.

Când au controlat portbagajul, poliţiştii au găsit trei saci plini cu plante care par a fi canabis.

Pe strada Liege din municipiul Timişoara I. T. Ionuţ, de 23 de ani, a fost depistat conducând un autoturism în portbagajul căruia au fost găsiţi trei saci în care se aflau plante susceptibile a fi cannabis. Cu privire la provenienţa plantelor, atât şoferul, cât şi cei doi pasageri din autoturism au declarat că au găsit sacii într-o parcare dintr-o localitate timişeană, de unde i-au luat pentru consum propriu, recunoscând, totodată, că au consumat o ţigară confecţionată artizanal din substanţa provenită din saci. Şoferul a fost testat, rezultatul fiind pozitiv la THC(canabis)„, menţionează sursa citată.

Poliţiştii au întocmit dosare penale în acest caz.